en
ro

10
SEP
2013

7 motive pentru care sa alegeti MBA-ul oferit de Arcadia !

De ce acest MBA ?

Dupa cum stiti, in luna iunie am lansat un program de Executive MBA, alaturi de Universitatea Arcadia din Statele Unite. Deoarece ne apropiem de perioada inscrierilor, dorim sa evidentiem punctele esentiale ale programului nostru, puncte ce il diferentiaza de alte programe din Romania si alte motive pentru care sa alegeti MBA-ul oferit de Arcadia !

Universitatea Arcadia

Fondata in 1853, Universitatea Arcadia este plasata de raportul U.S. News & World Report in topul celor mai bune 35 de universitati din Nordul Statelor Unite ale Americii. Totodata, Universitatea Arcadia este cotata ca fiind numarul 1 in Statele Unite pentru programele de studiu internationale (study abroad).

Universitatea Danubius

Universitatea Danubius este singura universitate privata din Romania prezenta in Ghidul Excelentei, editia 2012, publicata de Cambridge University. De asemenea, la inceputul anului 2013, pentru dezvoltarea educatiei de business, Universitatea Danubius a infiintat Danubius International Business School care ofera, impreuna cu Arcadia University (SUA), programul International MBA pentru Europa Centrala si de Est.

Arcadia International MBA

Alaturi de Aventis din Singapore si de American Graduate School din Paris, MBA-ul oferit de Arcadia este un program academic riguros ce se adreseaza directorilor executivi, oamenilor de afaceri si a oficialilor guvernamentali in vederea educarii si antrenarii acestora pentru a ocupa pozitii de management la nivel global.

Acest program va ofera ultimele noutati in materie de tehnici si instrumente specifice sectorului de management decizional. Dumneavoastra veti observa si analiza cele mai performante practici in diferite tipuri de afaceri si veti dezvolta cunostinte privind impactul pe care o decizie de business o poate avea asupra societatii.

Durata programului

Scopul nostru este ca fiecare absolvent sa puna in practica cat mai repede ceea ce invata aici. Din aceasta cauza, am creat un MBA cu o durata speciala de 12 luni, cuprinzand 10 module de curs sustinute de profesori consacrati international, care provin din diferite culturi de afaceri, de la cea asiatica la cea europeana si americana.

“Ceea ce inveti in weekend, aplici luni”

Stim ca fiecare dintre dumneavoastra ocupa o pozitie esentiala, fie in cadrul unei companii multinationale, fie in cadrul propriei firme.
Acesta este motivul pentru care am gandit ca aceste cursuri sa se desfasoare in weekend, oferindu-va astfel posibilitatea ca programul normal din timpul saptamanii sa nu fie afectat.

Predare moderna

Fiecare modul va cuprinde 30 de ore concentrate in doua weekend-uri, reprezentand intalniri fata in fata cu profesori internationali de prestigiu. In plus, veti avea la dispozitie o platforma online care va servi atat la comunicarea cu fiecare profesor in parte, cat si la accesul la cursuri, studii de caz si alte materiale informative.

Experienta internationala

Deoarece scopul nostru este sa oferim experiente de business autentice, care sa integreze culturi si idei diferite, la sfarsitul programului veti avea sansa de a calatori in Statele Unite ale Americii intr-un modul de practica ce va integra toate cunostintele acumulate.

Parerea dumneavoastra !

Ce parere aveti de programul de Executive MBA oferit de Universitatea Danubius, in parteneriat cu Universitatea Arcadia din Statele Unite ale Americii ?

image

Leave a Reply

*

captcha *