en
ro

18
SEP
2013

Ce s-a discutat aseara la “The HUB”?

Toti am asteptat cu nerabdare sa vedem “produsele” programului de International MBA. Si cand spun “produse” ma refer desigur la studentii acestui program. Probabil toti sunteti curiosi sa aflati ce s-a discutat aseara la The HUB si cum au decurs lucrurile.

Intai de toate, dorim sa multumim tuturor participantilor, atat invitatilor, cat si colegilor, prietenilor si cunostintelor, reprezentantilor mass mediei, care ne-au ajutat in demersul nostru. A fost o seara interactiva si speram ca si voi v-ati simtit la fel de bine ca noi.

Balul a fost deschis de Raymond Lamorgese, profesor in cadrul acestui program, care a dorit sa ne povesteasca de ce acest MBA are atat de mult succes : ” Componenta internationala, faptul ca putem vedea si analiza abordari de business din colturi diferite ale lumii, faptul ca ofera o perspectiva globala.. Toata acestea vin in sprijinul studentilor nostri, pregatindu-i practic pentru un viitor de business global. Indiferent unde vor dori sa lucreze, vor fi pregatiti..”

A urmat apoi acel moment asteptat de toata lumea, momentul in care fiecare student s-a prezentat si a vorbit despre viata sa, dar si despre motivele care i-au impins sa se inscrie intr-un program de MBA : ” Un lucru pe care il apreciez la acest program este perspectiva internationala si simt ca aceasta imi ofera un avantaj fata de studentii inscrisi in alte programe de MBA “, explica Chris Bochen, student in programul International MBA.

” Am decis sa ne inscriem in programul oferit de Arcadia in momentul in care am observat ca suntem platiti prea putini. Am venit aici sa invatam, sa devenim mai buni, sa aflam lucruri noi, iar experienta internationala completeaza perspetiva globala oferita de International MBA ! Il recomand din toata inima oricui.”

Dupa discutii interactive intre Radu Lupoae, director DIBS si Bogdan Andronic, directorul programului de MBA” pe de-o parte si studentii din Statele Unite pe de alta parte, concluzia a fost una singura : componenta internationala oferita de acest program ii asigura un avantaj concurential. Si acel avantaj este automat directionat catre urmatorii studenti.

A urmat apoi Catalin Ionescu, promotor al programelor de MBA in Romania, persoana care a adus primul MBA in Romania si care a vorbit despre importanta urmarii unui program de MBA, despre avantajele si perspectivele pe care le ofera si despre castigurile atat profesionale, cat si personale de care se bucura studentii unui astfel de program. Imediat dupa Catalin Ionescu, Mihai Stanescu, managing partner RoCoach Consult a explicat ca “pentru a fi un campion, trebuie sa faci tot ce trebuie sa castigi tot”. Un MBA este cu siguranta primul pas in a deveni un campion.

Seara s-a incheiat prin discutii amicale, moment prielnic pentru a cunoaste mai bine modul in care studentii americani gandesc si ce i-a determinat sa urmeze acest MBA.

Deoarece suntem siguri ca programul International MBA vi s-a parut cel putin interesant, nu uitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

20130918-195716.jpg

20130918-195723.jpg

20130918-195731.jpg

20130918-195737.jpg

20130918-195743.jpg

Leave a Reply

*

captcha *