en
ro

13
SEP
2013

International MBA – 17 septembrie 2013, THE HUB, Bucuresti

 

Danubius International Business School aduce in Romania un program de tip Executive MBA

 

 

Bucuresti, 13 septembrie 2013 – Programul este dedicat atat managerilor și antreprenorilor din România, cat si celor din jumătatea de est a Europei si este concentrat astfel incat sa se deruleze pe perioada unui singur an. International MBA este organizat de Universitatea Arcadia, numărul 1 în Statele Unite pentru programele de studiu internaționale, în parteneriat cu Universitatea Danubius, singura universitate din România prezentă în Ghidul Excelenței 2012, publicat de Cambridge University.

International MBA este compus din 10 module. Cursurile sunt livrate la sfarsit de saptamana, sambata si duminica, cu o programa ce presupune participarea cursantilor la 8 ore de studiu in fiecare zi de predare. Echipa de profesori este formata din 9 persoane, specialisti internationali din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Singapore, Franta, Australia si Rusia.

International MBA contine un modul de experienta internationala, o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii care ofera cursantilor sansa de a intalni reprezentanti ai companiilor multinatioale americane.

Programul International MBA este acreditat de ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs).

Costul International MBA este de 18.000 euro, suma care acopera inclusiv modulul de experienta internationala.

Inscrierile se pot face pana la sfarsitul acestui an.

Prezentarea interactiva a programului are loc marți, 17 septembrie, de la ora 18:30, în sala de conferințe a The HUB (str. Halelor, etaj 3). La workshop vor participa Raymond Lamorgese, profesor în cadrul Universității Arcadia, Cătălin Ionescu, Senior Partner Eurocenter Management Network, Mihai Stănescu, fondatorul companiei RoCoach, alaturi de 20 de studenți ai programului Arcadia MBA.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Radu LUPOAE
Director

Danubius International Business School
M 004 0722 487 227

 

Key speakers:

 

Raymond LamorgeseRaymond Lamorgese

MBA în Marketing – Universitatea St. Josep, USA

BS în Administrarea Afacerilor în domeniul Finanțelor – Universitatea Villanova

Experiență de peste 15 ani ca manager executiv în domeniul serviciilor financiare și al industriei medicale; de peste 17 ani predă atât la nivelul programelor de licență și masterat cât și la nivelul programelor de studii postuniversitare.

 

Catalin IonescuCatalin Ionescu

Experiență de peste 14 ani ca și Președinte și CEO al CODECS și al grupului de companii subsidiare dar și de peste 20 de ani ca și consultant, trainer, coach și facilitator. Promotor și pionier al programelor de MBA în România; Inițiator al primului program de Project Management adus în România din Marea Britanie, al primului Masterat în Resurse Umane străin din România; Fondator al primului program și primei companii de pregătire în domeniul coachingului din România și în domeniului aut-placementului precum și al primului program Managementul Operațiunilor. Fondator și Partener Senior în Strategic Change, consultant și expert în multe domenii de la leadership și dezvoltare organziațională: cost reduction și managementul inovării. Membru al DIBS Advisory Board

Mihai StanescuMihai Stanescu

Managing Partner în cadrul firmei RoCoach Consult, companie dedicată exclusiv serviciilor de Coaching pe piata din România și din Sud-Estul Europei din octombrie 2003. Principala responsabilitate in aceasta calitate a fost si este dezvoltarea programelor de coaching pentru companiile romanesti si multinationale. Coach Executiv, cu o  experiență a peste 350 de cliețti, persoane fizice și juridice în programe individuale, cu echipe dar și organizationale. În principal, clientii RoCoach apartin uneia din urmatoarele categorii: manageri de top din companii multinationale, directori generali și executivi din companii mici și mijlocii și (nu în ultimul rând) antreprenori. Membru al DIBS Advisory Board.

 

Având un număr de peste 3000 de studenți anual, Universitatea Danubius (www.univ-danubius.ro) este singura universitate privată din România prezentă în Ghidul Excelenței, ediția 2012, publicată de Cambridge University (www.cusu-excellence.org).

 

Fondată în 1853, Universitatea Arcadia (www.arcadia.edu) este plasată de raportul U.S. News & World Report în topul celor mai bune 35 de universități din Nordul Statelor Unite ale Americii. Totodată, Universitatea Arcadia este cotată ca fiind numărul 1 în Statele Unite pentru programele de studiu internaționale (study abroad).

Leave a Reply

*

captcha *