en
ro

17
SEP
2013

The shortest way to a global career, ziua 1 : intalnire la Voicu | Filipescu

The shortest way to a global career ?
An MBA ? The International MBA ?

Dupa cum bine stiti, prima jumatate a zilei de luni a fost extrem de productiva pentru cea de-a 18-a cohorta a programului International MBA organizat de Universitatea Arcadia, prin vizita la Camera de Comert Americana in Romania.

Dupa o discutie interactiva cu doamna director Anca Harasim, discutie in urma caruia au aflat informatii pretioase despre Rosia Montana, mediul de business sau invatamantul din Romania, a urmat o intalnire la fel de interesanta la firma de avocatura “Voicu|Filipescu”. In primul rand dorim sa multumim atat Camerei de Comert, cat si firmei de avocatura pentru modul in care ne-au primit si pentru rabdarea de care au dat dovada.

Un lucru extrem de interesant pe care l-am observat a fost faptul ca acesti tineri sunt extrem de bine pregatiti si informati incat sa poata purta discutii serioase cu avocati specializati in business. Curios din fire, am purtat o discutie cu Raymond Lamorgese, profesorul care i-a insotit in Romania si l-am intrebat despre progresul studentilor care urmeaza un astfel de program. Raspunsul a fost cel la care ma asteptam : acest MBA de doar 12 luni ofera o perspectiva globala, ofera absolventilor sansa de a avansa in functie, de a-si gasi un job nou sau de a-si deschide propria afacere. Practic, programul International MBA a fost conceput in asa fel incat orice absolvent sa poata lucra in orice domeniu de business si in orice colt al lumii. Privind problema din acest punct de vedere, as putea spune ca orice antreprenor si orice executiv din Romania ar trebui sa ia serios in calcul urmarea unui program de MBA, iar programul de International MBA oferit de Arcadia si lansat in Romania de Danubius International Business School se inscrie in topul programelor de profil din Romania. Nu uitati ca inscrierile au inceput deja si ca Global Business Acces reprezinta o oportunitate pentru fiecare dintre dumneavoastra ! Va asteptam !!!

20130917-121745.jpg

Leave a Reply

*

captcha *