en
ro

The shortest way to a global career

 

Global Business Access

International MBA – cel mai scurt drum catre o cariera globala 

17 septembrie 2013, ora 18:30, The HUB – Bucuresti

In perioada 16 – 20 septembrie 2013, cea de-a 18-a cohorta de studenti ai programului MBA desfasurat la Universitatea Arcadia impreuna cu Profesorul Ray Lamorgese au venit in Romania pentru completarea modulului International Business Experience.

Cu aceasta ocazie, Danubius International Business School a organizat in data de 17 septembrie a.c. la ora 18:30 in sala de conferinte a The HUB o intalnire cu tema „International MBA – the shortest way to a global career”.

Raymond LamorgeseCatalin IonescuMihai Stanescu

 

Pe langa Profesorul Raymond Lamorgese si cei 20 de studenti ai programului MBA au fost prezenti si Catalin Ionescu si Mihai Stanescu membri ai DIBS Advisory Board, care au vorbit din experienta lor atat despre cum si cat de repede se amortizeaza investitia in programul MBA cat si despre competentele si abilitatile dobandite in acest tip de program de educatie de business si impactul lor atat la nivel personal cat si profesional.

Evenimentul a fost organizat impreuna cu partenerii Danubius International Business School, respectiv Piraeus Bank care ofera o solutie customizata de finantare a studiilor pentru Programul International MBA la care se adauga International Advertising Association si Fundatia Leaders.

 

Global Business Access logo dibs

MBA Scholarship Competition and Early Bird Discount


Workshop-ul s-a incheiat!

 

Inregistrare Evenimentwall-street-rgb