en
ro

11
SEP
2013

Universitatea Arcadia, un centru in excelenta

Universtatea Arcadia, un centru in excelenta !

Programul de Executive MBA oferit de Dibs are o componenta speciala si extrem de importanta : este organizat cu una dintre cele mai prestigoase universitati din lumea, Universitatea Arcadia.

Un pionier al educatiei internationale

Localizata in Philadelphia, Universitatea Arcadia reprezinta un pionier al invatamantului international, fiind clasificata in topul universitatilor private care ofera studii de licenta, masterat si doctorat. Cu peste 4000 de studenti impartiti in peste 80 de domenii, U. S. News si World Report clasifica Universitatea Arcaia drept una dintre primele universitati din Nordul Statelor Unite.

O experienta de invatare deosebita

Care sunt valorile care transforma Universitatea Arcadia intr-o universitate de prestigiu, valori care au rolul de a convinge tinerii sa aleaga aceasta forma de invatamant ?

Angajamentul universitatii in raport cu studentii sai include oportunitati de explorare a unor perspective globale, de integrare a teoriei cu experientele din viata reala, bazandu-se pe o atentie deosebita oferite fiecarui student in parte.

Universitatea Arcadia promite solemn studentilor an de an ca vor avea parte de o experienta inedita de invatare, globala, integrata, experienta ce le va permite atat sa se dezvolte personal si profesional in aceasta lume dinamica si complexa, cat si sa contribuie la cresterea continua a societatii.

Studentii universitatii Arcadia sunt provocati in a-si atinge potentialul maxim, in a-si identifica si dezvolta abilitatile, constienti fiind ca alegerile pe care le fac pot afecta atat viitorul lor, cat si viitorul societatii. Prin intermediul interactiunii cu alti studenti, membri ai Universitatii si reprezentanti ai diferitelor culturi, tinerii castiga increderea si cunostintele necesare pentru a se pregati pentru o viata implinita.

Misiunea si valorile universitatii

Universitatea Arcadia ofera o experienta de invatare si dezvoltare personala distincta, unica, globala si integrata tuturor tinerilor curiosi, dornici afirmare, constienti de rolul lor in societate.

Construindu-si mostenirea in educatia globala si internationala, Universitatea Arcadia este si va fi un reprezentat de baza al comunitatii, al tinerilor si al viitorilor studenti. Recunoscuta pentru calitatea serviciilor de invatare, Universitatea Arcadia este an de an un exemplu din punct de vedere al atentiei adresata studentilor, fiind apreciata pentru modul in care reuseste sa ofere perspective noi tinerilor.

Randul dumneavoastra !

Inscrieti-va acum in competita de eseuri ( 1 august – 22 septembrie 2013 ) unde puteti castiga burse cu valori cuprinse intre 3000 si 6000 de euro.
Participantii dornici sa participe la competitie sunt invitati sa redacteze un eseu, abordand tema : ” Cum te poate ajuta absolvirea programului de International MBA in vederea dezvoltarii profesionale şi personale? ”

image

Leave a Reply

*

captcha *